Dry Aged Dolap

Dry aged dolap etlerin saklanması için kullanılan dolap çeşitleridir. Bu dolaplarda saklanan etler yaşlandırılma işleminden geçer ve daha kolay pişen bir kıvama erişirler. Dolaplarda bekletilen etler daha kolay yenilmekte ve yeğenlerin tadını damağında bırakmaktadır. Dry aged dolap içerisinde saklanan etler daha lezzetli bir görünüme kavuşmaktadır. Etlerin daha lezzetli olabilmeleri için dolap içerisindeki sıcaklık 0 ile 2 derece arasında olacak şekilde ayarlanmaktadır. Dolabın sıcaklığı çok fazla değiştirilmemek değil mi etlerin bulunduğu dolapların ısılarının stabil kalması sağlanmaktadır. Etlerin daha lezzetli olabilmesi için dolapların içerisinde etlerle temas eden hava akımı ve dolabın nemini sağlayan ayarlar bulunmaktadır. Bu dolaplar ayrıca dolaptaki etlerin bozulmasını engelleyecek ve dolabın içine sterilizasyonunu sağlayacak özelliklere de sahiptir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

5 Eksen CNC Torna

2023 Taban Puanları

Ofansifbet Giriş